Hvalpetræning

Hvalpetræning i Dansk Politihundeforening er baseret på positiv forstærkning og foregår på hvalpens præmisser.
Det skal være sjovt for både hvalp og hundefører.

Hvalpeholdet træner på søndage mellem kl. 8:30 og ca. 9:30 alt efter hvor meget hvalpen kan kapere. Efter træningen er der fælles morgenmad med medlemmer fra andre hold.

Hvalpehold i efteråret 2018

Hvalpetræningen er målrettet hvalpe der er fra 8 uger til ca. 8 måneder, ved holdstart.

På dette hold lærer hvalp og hundefører at få en god kontakt til hinanden, motivation til at træne og lære, samt en grundlæggende lydighed.

Deltagelse på Hvalpeholdet kræver ikke aktivt medlemskab af PH, men har du ambitioner om fortsat at træne i vores afdeling, kan det betale sig at blive aktivt medlem.

Bemærk...Holdet er primært for racer der vil kunne kåres.
Andre brugshunderacer eller blandinger heraf, vil kunne ansøge om dispensation til optagelse på holdet, såfremt der er ledige pladser, ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af race og ambitioner med træningen.

Desuden påbegynder vi træning af en basal næsetræning og sporforståelse, ligesom vi også arbejder med hvalpens byttedrift.

Sæsonen afsluttes med en "Hvalpeprøve" og diplom.
Se træningsplan for efterår 2019 her

Hvalpetræning kører om foråret, samt om efteråret med start i februar og august. Varighed ca. 3½ måned. Der er mulighed for løbende tilmelding under hele forløbet.

Ældre egnede hvalpe vil i slutningen af sæsonen også kunne prøve kræfter med den mere målrettede kåringstræning, på andre dage. Dette kræver imidlertid aktivt medlemskab af Dansk Politihundeforening.

Vores hvalpehold har en begrænsning på ca. 10 hvalpe og vi tilstræber, at der hver gang vil være mindst 2 og ofte 3  instruktører, så den enkelte hvalp og hundefører kan få det bedst mulige udbytte af træningen.

Tilmeld dig og din hund til hvalpetræning, online på tillmelding til hvalpetræning allerede nu. Her kan du også se om der er ledige pladser på hvalpeholdet, eller om du tilmelder dig til vores venteliste.


Prisen for at deltage på hvalpeholdet er 700,- kr. for ikke medlemmer,
og 250 kr. for aktive medlemmer af PH København.  
Betaling inden start direkte til vores bankkonto. 

Regnr.:1551 konto 4017250 - 
Husk angivelse af navn og holdnavn ved indbetalingen.

Det er muligt løbende at starte på holdet.

Læs desuden siden med praktiske oplysninger

Folder om Træning i PH Kbh.Hvalpetræningen består af kontaktøvelser og lydighedsøvelser, der udbygger og forstærker samarbejdet mellem din hvalp og dig som hundefører. Du og din hvalp vil også blive introduceret til nogle af de øvrige momenter/øvelser der indgår i Politihundeforeningens kåringsprogram.

Da en times hvalpetræning kan være meget lang tid at arbejde i for en hvalp, vil der blive skiftet mellem øvelser, teori og socialisering, så din hvalp ikke bliver alt for træt. Det er vigtigt at din hvalp oplever træningen positivt og sjovt, så den vil være motiveret til at lære mere og glæde sig til at komme igen.

Har du spørgsmål vedr. vores hvalpetræning eller ønsker at starte på vores hvalpetræningshold, så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.