PH Begynderhold

"PH Begynderholdet" er primært for hundeførere med godkendte hunde, der har lyst til at prøve kræfter med vores program og måske efterfølgende fortsætte på vores kåringshold.

Holdet har primært fokus på at opnå de fornødne kompetencer til at komme på kåringsholdet, men også arbejder med de andre elementer i vores program som spor, rundering, genstandsmarkering og byttedrift.

Træningen foregår på banen, i skoven og på marker.

PH begynderholdet træner primært søndage 11:00-13.00.

Holdet henvender sig primært til hundeførere med godkendte racer, der har lyst til at prøve kræfter med programmet i Dansk Politihundeforening.

Aktive medlemmer med egnede brugshunde eller blandinger heraf, der evt. tidligere har gået på hvalpeholdet, kan ansøge om dispensation til optagelse på holdet.

Der vil på de enkelte træningsdage også indgå noget tid, hvor teorien bag vores træning og selve vores program gennemgås.

Opnås der i løbet af sæsonen et passende niveau, kan man overføres til målrettet kåringstræning.

En forudsætning for at tilmelde sig dette hold er at:

- Hunden er fyldt 8 måneder

- Hundeføreren er aktivt medlem af PH København

Tilmelding til dette hold samt anmodning om medlemskab af PH foregår online via tilmeldingssiden.

Har du lyst til at høre mere generelt om mulighederne for at træne i Politihundeforeningens Københavnsafdeling kan du skrive til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.